Cégünkről

Bemutatkozás

A FER 3331 KFT 1998-ban alakult elsősorban mély- és útépítési munkák elvégzésére, valamint technológiai csőhálózatok kivitelezésére. A mélyépítésen túl magasépítési munkákat is vállalunk professzionális és megbízható partnerek bevonásával. Társaságunk alapvetően a tervezési és kivitelezési feladatok ellátásában vesz részt hazánk teljes területén.Megrendelői körünk szerteágazó; önkormányzatok, ipari nagyberuházók, állami és önkormányzati nagyvállalatok, közműszolgáltatók, és magánszemélyek egyaránt szerepelnek elégedett ügyfeleink között.Cégünk Budapesten, a Visegrádi utcában működő irodából koordinálja az egész országra kiterjedő építési tevékenységét.

Cégünk megbízható háttere

A kezdeti néhány tízmilliós felújítási/átalakítási munkákat az évek során nagyobb volumenű projektek váltották fel. Cégünk bővülésével nőtt a szakembergárdánk is, munkatársaink közé több tapasztalt műszaki szakember, közgazdász, projektvezető is tartozik. Stratégiai fontosságú, hogy a projekttervezést és irányítást kizárólag saját szakembereink végezzék, így garantálhatjuk a kiemelkedő színvonalú munkavégzést, és a projektek során párhuzamosan futó feladatok közötti működési szinergiákat. A FER 3331 Kft kapcsolt vállalkozásaival jelenleg több, mint 50 főt foglalkoztat.

Tanúsítványok

Fő tevékenységeinkhez kapcsolódóan minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezünk. 2006-ban az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőség biztosítási rendszerre tértünk át, majd az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezet irányítási rendszert is bevezettük cégünknél, melyet az MGM Rendszertanúsító Kft auditált.Fő tevékenységeinkhez kapcsolódóan minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezünk. 2006-ban az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőség biztosítási rendszerre tértünk át, majd az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezet irányítási rendszert is bevezettük cégünknél, melyet az MGM Rendszertanúsító Kft auditált.