Szervíz
Óradíjunkat 30%al csökkentettük!
Nyitva tartás
Hétfő: 07.30-16.00
Kedd: 07.30-16.00
Szerda: 07.30-16.00
Csütörtök: 07.30-16.00
Péntek: 07.30-16.00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva


Az oldalt eddig Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/fer3331.hu/fer3331/www/include/query.php on line 20
érdeklődő látogatta.

Szolgáltatásaink


Kis-és nagy szerelési és karbantartási munkák: az állapotfelméréstől az olajcserén át a motor felújításig - teljes körű szerelési és karbantartási szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek előzetes árajánlat készítéssel, rövid határidővel, kedvező árakon.
Karosszériajavítás teljes körű ügyintézéssel: ha töréskárt szenvedett autója, javíttassa meg nálunk! Sok pénzt és időt takaríthat meg, ha ránk bízza a papírmunkát: mi bármely biztosító felé vállaljuk a teljes körű kárügyintézést, a karosszéria munkák idejére pedig bér- és csereautó szolgáltatást is felajánlunk.
Futómű állítás, fék- és lengéscsillapító vizsgálat: szervízünkben speciális technikával állítjuk be autója futóművét, ellenőrizzük a kerékösszetartást, a számítógépes fékhatás- és lengéscsillapítás mérésről pedig nyomtatott dokumentáció is készül.
Klímaszerelés és javítás: mi nem csak ellenőrizzük és karbantartjuk autója klímarendszerét (klímarendszer fertőtlenítés és feltöltés), hanem vállaljuk annak javítását, és akár új klíma beszerelését is.
Autóvillamossági szerelés és motordiagnosztika: speciális motordiagnosztikai eszközeinknek köszönhetően bármely gépkocsin elvégezzük a hibakód olvasást, programozást és kódolást, valamint rádiók, riasztók, központi zárak, és elektromos ablakemelők beszerelési és javítási munkáit is.
Gumiszerelés és centrírozás: kiváló minőségben és rövid idő alatt vállaljuk bármely személygépkocsi és kisteherautó gumiszerelését, centrírozását és gumijavítását, valamint széles választékban kínálunk téli és nyári gumiabroncsokat, lemez- és könnyűfém felniket ügyfeleinknek.
Kézi autómosó szolgáltatás: a minőségi külső mosást, belső takarítást, motormosást, polírozást, valamint kárpittisztítást rendkívül kedvező árakon ajánljuk ügyfeleinknek, sőt, nagyobb szerelési munkák esetén ajándékba adunk egy külső-belső takarítást is.
Hírlevél
Név:
e-mail:
made by Ficsi | eSPé